CAJ I PERZIER Vital

Shtesë ushqimore me përbërës natyrorë dhe efekte rigjeneruese për të gjitha moshat.

Përbërja e lëngut

Lëngu Vital përbëhet nga lëng limoni, lëng portokalli, boronicë, mjaltë kurativë dhe çajra bimësh mjekësore. Kjo përzierje është krijuar që të mundësojë normalizimin dhe stabilizimin e parametrave të gjakut nëpërmjet rigjenerimit të funksionit të mëlçisë dhe të veshkave.

Të mirat e tij

Vital është ushqimi më optimal për organizmin pasi ruan parametrat normalë të gjakut. Shërben për eleminimin e streseve. Shmang të giitha format e sklerozave. Siguron mirëfunksionim të mëlçisë dhe veshkave duke depërtuar në qelizat përbërëse të tyre. Lufton sëmundje të ndryshme si ciroza e mëlçisë, hepatiti, nefritet, pielonefritë, gurët në veshka, diabeti si dhe ndihmon në normalizimin e yndyrnave dhe patologjive tumorale etj.

Vlerat kolorifike

Vlera kolorifike shumë të larta nga përbërësit kryesorë: mjalti, lëngu i limonit, lëngu i portokallit. Ka doza shumë të larta të vitaminës C si dhe të grupit të vitaminave B, E, D. Ka elementë antioksidant në doza të larta dhe elementë antialergjik, me gamë shumë të madhe. E pasur me kripëra minerale, jetike për shëndetin.

BIOVITAL - ENERGJI VITALE PËR TRUPIN TËND

Efektet e Vital

 

  • Ndihmon në rigjenerimin e mëlçisë dhe të veshkave.
  • Rrit ndjeshëm imunitetin.
  • Lufton infeksionet e ndryshme në organizëm si hepatitet e ndryshme, infeksionet në veshka, infeksionet e gjirit etj.
  • Normalizon yndyrnat në gjak. Rregullon parametrat e gjakut.
  • Pastron organizmin nga toksinat e ndryshme.
  • Ndihmon shumë në trajtimin me efikasitet të tumoreve të ndryshme.
  • Rrit imunitetin, hap oreksin, ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve të sistemit tretës.
  • Normalizon në mënyrë perfekte metabolizmin e mëlçisë dhe të gjakut.
  • Filtron gjakun nga yndyrnat e tepërta dhe qelizat patogjene që mund të ndodhen në qarkullim.
  • Ndihmon në trajtimin e tumoreve malinje veçanërisht të mushkërive, sistemit tretës dhe gliomave.

Çertifikimet

Shopping Cart
Na Telefononi