Caj Vital DE perfitimet e tij. Suplement ideal per imunetin dhe qarkullimin e gjakut. Ne kete artikull do ju tregojme se cilat jane perfitimet e Cajit Vital DE.
Caj Vital DE: Perfitimet e tij
Ka efekte të njëjta me Vital N. Ka shtesë të efekteve sepse është përgatitur për pacientët që kanë diabet, probleme me stomakun
(ulçer, refluks etj) dhe tumoret malinje.
Efektet shtesë:
- Rrit imunitetin
- Hap oreksin,
- Ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve të sistemit tretës.
- Pastron në mënyrë perfekte metabolizmin e mëlçisë dhe të gjakut.
- Filtron gjakun nga yndyrnat e tepërta dhe qelizat patogjene që mund të ndodhen në qarkullim.
- Ndihmon në trajtimin e tumoreve malinje.
- Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të mëlçisë duke përfshirë dhe infeksionet e hepatitit B dhe C.
- Ndihmon pjesërisht në trajtimin e diabetit, tensionit të gjakut dhe gurëve në veshka.
Përbërja e lëngut Caj Vital DE
Lëngu Vital përbëhet nga:
lëng limoni
lëng portokalli
boronicë
mjaltë kurativë dhe çajra bimësh mjekësore.
Kjo përzierje është krijuar që të mundësojë normalizimin dhe stabilizimin e parametrave të gjakut nëpërmjet rigjenerimit të funksionit të mëlçisë dhe të veshkave.
Per Cfare Sherben Limoni Ne Caj Vital DE
Limoni (fruta të njohura si Citrus) është një hibrid i bimëve të egra të kultivuara. Emri limon është emër i përbashkët i disa llojeve të bimëve të familjes Rutacease. Fryti zakonisht përdoret për lëngun e tij, gjithashtu tuli dhe lëvorja përdoren në kuzhinë.
Lëngu i limonit përmban rreth 5% acid i cili i jep frutit shijen e tharrtë dhe pH në 2 deri 3 shkallë. Kjo e bën lëngun e limonit të lirë, sepse është gatshëm për përdorim në eksperimentet shkencoro-edukative.
- Balancon nivelin e PH
- Tret
- Eshte e dobishme per Melcine
- Ka fuqi antioksiduese
- Rrit sistemin Imunitar
- Eshte e pasur me vitam C
- Forcon sistemin e Frymarrjes
- Hidraton
Per Cfare Sherben Portokalli
Portokalli është e pasur me vitamina A, B, C, P, me kripëra kalciumi, fosfor etj. Lëngu i portokallit, i konsumuar me ose pa sheqer, ose me gaz karbonik, është freskues. Nga lëvozhga e portokallit del vaj eterik shumë i mirë, i cili gjen përdorime të shumta në prodhimin e pijeve, aromave, ilaçeve etj. Lëngu i portokallit ka veti diuretike dhe antiseptike (që ndalon kalbëzimin ose pengon zhvillimin e mikroorganizmave), e përdoret me sukses në luftimin e sëmundjeve të veshkave, edhe në rastet kur janë formuar gurë në to, në sëmundjet e mëlçisë dhe në ato të zemrës dhe të enëve të gjakut.
Lëngu i portokallit, duke i shtuar pak sheqer, pëlqehet edhe nga fëmijët e vegjël dhe këshillohet të përdoret qysh në muajin e tretë pas lindjes. Portokallet përdoren me efekt të mirë në luftimin e anemisë, duke pasuruar gjakun me elemente të reja. Portokalli ka përmbajtje të lartë të vitaminës C. Kjo vitaminë merr pjesë në shumë procese të shkëmbimit të lëndëve në organizëm. Lëvozhgat janë të pasura me elemente aktive dhe lëngu i fituar nga zierja e tyre përdoret edhe në rastet e çrregullimeve të stomakut dhe të zorrëve.
Gjithashtu, lexoni :
Të mirat e tij
Vital është ushqimi më optimal për organizmin pasi ruan parametrat normalë të gjakut. Shërben për eleminimin e streseve. Shmang të giitha format e sklerozave. Siguron mirëfunksionim të mëlçisë dhe veshkave duke depërtuar në qelizat përbërëse të tyre. Lufton sëmundje të ndryshme si ciroza e mëlçisë, hepatiti, nefritet, pielonefritë, gurët në veshka, diabeti si dhe ndihmon në normalizimin e yndyrnave dhe patologjive tumorale etj.
Burimi: Wikipedia